More Website Templates at TemplateMonster.com!

Eficienta.

Printre tehnologiile de luminare a reclamelor se numara tehologia cu neon, led si tuburi florescente. In functie de utilizarea casetei si tipul reclamei se opteaza de regula pentru una dintre aceste tehnologii. Firmele luminoase cu tehnologia neon pot fi intr-o gama variata de culori si forme. Dupa cum stiti si cele mai bune produse necesita servicii de intretinere care este bine sa fie garantate de firma producatoare.

Firmele luminoase sunt o forma ideala de reclama pentru exterior. Ele asigura o vizibilitate mare a reclamei in orice moment al zilei si pe orie tip de vreme. Litere luminoase, casete luminoase, panouri luminoase, semne luminoase, si rame de bannere se numara printre tipurile de firme luminoase. Casetele luminoase pot fi plasate atat la interior cat si pe peretii unei cladiri, pe fatade ( inclusive fatade de sticla) si acoperisuri.
Reclamele luminoase se impart in mai multe categorii:
Cutii luminoase - de regula aceste cutii sunt rectangulare, in forme diferite, unilaterale sau bilaterale. Prin variatiile de forme, materiale si moduri de iluminare este foarte usor sa obtii o reclama luminoasa care atrage atentia.
Litere luminoase, logo-uri si imagini . Acest timp de reclame luminoase pot fi luminate direct pe fata, sau prin spate. Cel mai frecvent acestea sunt intalnite cu tehnologia LED, dar in cazuri speciale se pot folosi si tuburi de neon.
Literele luminate frontal. Elementele de iluminare din interiorul literelor arunca lumina in fata iar ca rezultat suprafata din fata a literei este luminata.
Literele luminate in partea din spate . In acest caz lumina este reflectata de suprafata din spate a literei facand sa para ca litera emite lumina.
Reclamele luminoase cu led Literele separate, luminate individual au un impact foarte mare asupra publicului. Tehnologia inovatoare de luminare cu led utilizeaza panouri de sticla special concepute ce realizeaza un efect deosebit.
Coloanele luminoase Coloanele lumioase ca modalitate de reclama luminoasa sunt bare de reclama fixate in pamant. Ele pot avea functii diferite: semene, ghidaje, liste de pret, etc.